Single Event

Kuntonyrkkeilyä Puistolass.

Kuntonyrkkeilyn ja kuntopotkunyrkkeilyn starttikurssi 10.9.2016

HMAC järjestää näin syyskauden alkuun kuntonyrkkeilyn ja kuntopotkunyrkkeilyn starttikurssin, jossa käydään läpi peruslyönnit ja -potkut sekä välineharjoittelun ideaa. Starttikurssilta saa hyvät perusvalmiudet osallistua ohjatuille tunneille, mutta sieltä voivat hakea vauhtia treenaamiseen ja tarkkuutta tekniikkaan kokeneemmatkin lyöjät ja potkijat. Starttikurssilla harjoitellaan tekniikoita jokaisen harjoittelijan omalla tasolla ja kurssi sopii kaikenkuntoisille, mikäs sen helpompi tapa aloittaa kuntoilu ja uusi harrastus. Laitetaan siis lyönnit, potkut ja välineharjoittelu kuntoon!

Kurssipäivän kesto on 3h, mukaan kannattaa ottaa kevyttä syötävää ja juotavaa taukoja varten. Kurssin hintaan sisältyvät myös ohjatut kuntonyrkkeily- ja kuntopotkunyrkkeilyharjoitukset syyskuun loppuun saakka (9 krt).

Paikka: HMAC, Maatullinaukio 2, 00750 Helsinki
Aika: 10.9.2016 klo 13.00-16.00

Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä, sen voit tehdä sähköpostitse (info@hmac.fi), soittamalla 045-1125275 tai käymällä ilmoittautumassa paikan päällä salilla.

Starttikurssin hinta on 50 euroa ja maksu hoidetaan paikan päällä. Jos sinulla on voimassa oleva HMAC GOLD-harjoituskortti on tämä kurssi sinulle MAKSUTON! (Myös uudet jäsenet voivat hankkia kortin ennen kurssia.)

Date of Event: 10-09-2016
Event time: 13 :00 pm

0 Comments

Leave a Reply