Single

Crosstraining Helsinki

Kahvakuulan ja CrossTrainingin Starttikurssi 14.1.2017

HMAC:n kahvakuulailun ja crosstrainingin starttikurssi sopii niin kuntoilua aloittaville kuin kokeneemmillekin treenanneille alkusysäyksenä tehokkaan ja monipuolisen liikunnan pariin. Kurssi on erittäin helppo tapa aloittaa kuntoilu ja uusi harrastus!

Starttikurssin tavoite on tarjota hyvät perusvalmiudet osallistua HMAC:n ohjatuille kahvakuula- ja crosstraining tunneille, mutta sieltä voivat hakea tehoja ja oikeaa tekniikkaa treenaamiseen myös jo aiemmin ohjatuilla tunneilla mukana olleet. Starttikurssilla harjoitellaan tekniikoita jokaisen harjoittelijan omalla tasolla, joten se tarjoaa varmasti kaikille jotakin!
.
Kurssin sisältö rakentuu seuraavasti:

KAHVAKUULA
– etuheilautukset
– työntö
– tempaus
– rinnalleveto ja LC
– TGU
– Core ja apuliikkeet

CROSSTRAINING
– kehonpainoharjoittelu
– leuanvedot
– tankoliikkeet

Kurssipäivän kesto on 3,5 h. Kurssin hintaan sisältyvät myös ohjatut kahvakuula ja crosstraining harjoitukset 31.1.2017 saakka (10 treenikertaa).

Starttikurssipäivänä kannattaa ottaa mukaan jotain kevyttä syötävää ja juotavaa, niin jaksaa paremmin. Pidämme kurssin aikana lyhyitä taukoja.

Ilmoittautuminen kurssille on käynnissä, sen voi tehdä joko nettisivujen kautta (www.hmac.fi), tai sähköpostitse (info@hmac.fi). Starttikurssin hinta on 50 euroa ja maksu hoidetaan paikan päällä. Jos sinulla on voimassa oleva HMAC GOLD harjoituskortti on tämä kurssi sinulle MAKSUTON (myös uudet jäsenet voivat hankkia kortin ennen kurssia)!


Starttikurssin aika
: 14.1.2017 klo 13-16:30
Starttikurssin paikka:
HMAC
Maatullinaukio 2
00750 Helsinki

0 Comments

Leave a Reply