lajit

kahvakuula

Kahvakuula (girya) on rautainen kuula, jossa on nostokahva. Kuula on oiva väline erittäin tehokkaaseen ja hauskaan kuntoiluun ja kehon lihaksiston ylläpitoon ja kehittämiseen.

lue lisää

cross training

HMAC Cross Training tunnilla yhdistellään lihasvoimaa ja kestävyyttä parantavia liikkeitä. Keskeinen osa harjoittelua on lihasten maitohaponsietokyvyn parantaminen eli parempi kunto.

lue lisää

kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on hauska ja vauhdikas laji sekä kunnon kohottamiseen, että kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa käytettävien tekniikoiden harjoittelemiseen.

lue lisää

kuntopotkunyrkkeily

Kuntopotkunyrkkeilytunnit pohjautuvat lajinomaisiin tekniikkaharjoitteisiin, eli potkuihin, lyönteihin, torjuntoihin, väistöihin ja liikkumiseen.

lue lisää

pilates

Pilates on klassinen kuntoilumenetelmä, joka vahvistaa erityisesti koko kehon hallinnan kannalta tärkeää keskivartalon lihaksistoa sekä venyttää kireitä lihaksia. Vaikka Pilates-liikkeet eivät näytä kovinkaan haastavilta, niin oikeaan hengitystekniikkaan ja keskivartalonhallintaan keskittyminen tekee liikkeistä erittäin tehokkaita.

lue lisää

defendo

Defendo on suhteellisen helposti opittava itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelumenetelmä. Defendo järjestelmänä on mukautettu erityyppisiin väkivaltatilanteisiin, joita tämän päivän yhteiskunnassa esiintyy. Tavoitteemme on kouluttaa ja vahvistaa harjoittelijoita selviytymään itsepuolustustilanteista, jotka sisältävät verbaalista ja/tai fyysistä uhkaa, riippumatta sukupuolesta tai ruumiinrakenteesta.

lue lisää

hapkido

Hapkido on korealaista alkuperää oleva itsepuolustus- ja taistelutaito. HMAC:n hapkido on tyylisuunnaltaan Kwan Nyom Hapkidoa ja se kuuluu Kansainvälisen Hapkido Liiton eli IHA:n (International Hapkido Alliance) alaisuuteen.

Meillä opetetaan myös lapsille ja nuorille suunnattuja muksu- ja juniori-hapkidoa.

lue lisää

potkunyrkkeily

Potkunyrkkeily lajina sisältää pystykamppailutekniikoita. Laji kehittää monipuolisesti koordinaatiota ja lihaskuntoa. Tyypilliset harjoitukset sisältävät lihaskunto-, pari-, ja välineharjoitteita. Jokainen harjoitus on fyysisesti ja teknisesti monipuolinen ja takaa kehittymisen lajissa. Ottelusta kiinnostuneille järjestämme erillisiä otteluharjoituksia.

lue lisää

thainyrkkeily

Thainyrkkeily on muinaisesta thaimaalaisesta sotataidosta kehittynyt pystyottelulaji. Thainyrkkeily on Thaimaan kansallisurheilulaji ja tärkeä osa maan kulttuurihistoriaa. Vaikka thainyrkkeilyn harjoittelu tähtää ottelemiseen, on lajista kehittynyt myös tehokas kuntoilun ja itsensä kehittämisen muoto. Suomeen aktiivinen thainyrkkeilytoiminta saapui 1990-luvun alussa.

lue lisää

Senshido

Senshido keskittyy vain ja ainoastaan vastaamaan tosielämän väkivaltatilanteisiin. Väkivaltaisen tilanteen ratkaisu on jokaisella kerralla erilainen. Senshidossa harjoitellaan havainnointia eli uhkien ja vaaran tunnistamista, jolloin voidaan välttää väkivaltaisia tilanteita.

lue lisää

Defendo Blue voimankäyttö

Nyt on keskuksessamme hieno tilaisuus harjoitella ammattimaista voimankäyttöä alan ammattilaisten johdolla.
Mikäli olet Defendon harrastaja joka omaa vähintään Hard Target tason taidot tai sinulla on ammatillinen tarve voimankäyttöön olet lämpimästi tervetullut mukaan.
Huomioithan että vaadimme itsepuolustus ja voimankäyttö harjoituksiin osallistuvilta henkilöiltä nuhteetonta taustaa!

lue lisää

yksilövalmennus

Osaavat ohjaajamme antavat myös yksityistunteja ja räätälöityä yksilövalmennusta.

Mikään ei korvaa tehokasta yksilövalmennusta. Valmentaja keskittyy koko ajan sinun kehittymiseesi.

lue lisää

personal training -palvelut

Miksi personal trainer?

Yksinkertaisesti siitä syystä että haluat tuloksia. PT alan ammattilaisena osaa auttaa sinut alkuun tavoitteesi saavuttamisessa. PT toimii myös sinun kannustajana ja tukena harjoitelussasi.

lue lisää

juniori hapkido

Junioreiden hapkido tarjoaa lapsille ja nuorille haastavaa ja hauskaa liikuntaa korealaisen kamppailu- ja itsepuolustustaidon opettelun merkeissä. Junioreiden hapkido perustuu samoihin konsepteihin kuin aikuisten hapkido, mutta harjoittelussa on otettu huomioon lasten ja nuorten vaatimat erityispiirteet.

lue lisää

muksu hapkido

Muksu-Hapkido on 5-7 vuotiaille suunnattu energinen leikki- ja liikuntatunti. Harjoitukset koostuvat pääasiassa liikunnallisista leikeistä ja hapkido-harjoitteista, joiden avulla lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa mahdollisuudet. Harjoitusten päämääränä on antaa positiivisia liikunnallisia kokemuksia sekä kehittää lapsen koordinaatiota, keskittymiskykyä ja sosiaalisia taitoja.

lue lisää

tyky-päivät

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille räätälöityjä virkistyspäivä paketteja sekä kahvakuulakoulutusta sekä ohjaajakoulutusta. Myös liikunnalliset polttaritunnit järjestyvät kauttamme.

lue lisää

työturvallisuus

Työturvallisuuskoulutusta sekä Hoidollisen kiinnipitämisen koulutusta.

Voimme yhdessä räätälöidä tarpeisiinne sopivan koulutuskokonaisuuden, jolla voidaan edesauttaa työturvallisuuden kohentumista liittyen työssä tapahtuviin uhkaaviin tilanteisiin, jotka voivat johtua asiakkaista tai sivullisista. Koulutukset voivat olla muutaman tunnin tai jopa useamman työpäivän mittaisia kokonaisuuksia.henkilöturvallisuuteen liittyviä uhkatilanteita. Räätälöimme jokaisen koulutuksen kohderyhmän tarpeita vastaavaksi.

lue lisää