top of page
  • Writer's pictureTapio

HMAC:n Pikkujouluissa hupailtiin liikunnan merkeissä!


Viime perjantaina 14.12.2018 vietettiin HMAC:llä pikkujouluja. Klo 17 sali oli koristeltu jouluiseen tunnelmaan (kiitokset Danielalle!), tarjoilypöytä katettu ja Tapio valmiina perinteinen "joulupaita" päällä laittamaan treenaajat hikoilemaan kuntonyrkkeilyn merkeissä!Treeni aloitettiin yhteishenkeä kohottavin kisailuin, eli ohjelmassa oli mm. keisaria ja vankilapalloa...
...tosin pelatessa aina sattuu pieniä kolhuja :P


Alkulämpöjen jälkeen luvassa oli perinteistä nyrkkeilytekniikkaa - kuntoiluliikkeet myös lyöntiharjoitteisiin sopivin teemoin :)

Tunnin loppuun hupailtiin hiukan sekoilun merkeissä!Pienen tauon jälkeen luvassa oli "Panun jouluspesiaali", eli tehokas treeni viime hetken joululahjanhankintaoperaatiosta suoriutumiseen, jossa mm. mentiin "kilvillä sisään", pidettiin agressiiviset shoppailijatkaukana whiplash-lyönnein ja etupotkuin ja kannettiin kallisarvoista pakettia!Kolmantena ohjelmassa oli rennompaa meininkiä Tapsan vetämässä parivenyttelyä ja shiatsua yhdistävässä sessiossa... kuten kuvien ilmeistä näkyy, oli harjoite selkeästi erittäin nautinnollista kaikille osapuolille :DNäiden rutistusten jälkeen loppuillan voikin viettää rennosti vain herkutellen ja rupatellen!
KIITOS KAIKILLE PIKKUJOULUISSA MUKANA OLLEILLE!


257 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Commenti


bottom of page