top of page

ITSEPUOLUSTUS JA KAMPPAILULAJIT

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to let your users know a little more about you. If you want to delete me just click on me and press delete.​

DEFENDO

 

Defendo on suhteellisen helposti opittava itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelumenetelmä. Defendo järjestelmänä on mukautettu erityyppisiin väkivaltatilanteisiin, joita tämän päivän yhteiskunnassa esiintyy. Tavoitteemme on kouluttaa ja vahvistaa harjoittelijoita selviytymään itsepuolustustilanteista, jotka sisältävät verbaalista ja/tai fyysistä uhkaa, riippumatta sukupuolesta tai ruumiinrakenteesta.

DEFENDO BLUE

Defendo Blue perustuu Scandinavian Defendoon, mutta siinä missä siviileille koulutettavassa itsepuolustuksessa mahdollisesti irtaannutaan tilanteesta, Defendo Bluessa pyritään ensisijaisesti kontrolloimaan tai ottamaan tilaa voimankäyttövälineen käyttöä varten.

HAPKIDO
 

Hapkidon hienoutena voidaan pitää sitä, että se kattaa kaikki tyypillisimmät itsepuolustustilanteissa tarvittavat elementit kuten lyönnit, potkut, kaadot, heitot, nivellukot, kuristukset, maassa puolustautumisen ja aseuhkavastatekniikat. Tämä tekee lajista hyvin monipuolisen, mikä tekee harjoittelusta mielenkiintoista ja haastavaa. Hapkidoa harjoitellessa myös kunto ja notkeus kehittyvät nopeasti. Hapkido soveltuu hyvin kaiken ikäisille sukupuoleen katsomatta.

DEFENSIVE CONCEPTS

 

Defensive Concepts ei ole laji vaan harjoittelu metodi. Harjoittelu ja oppiminen tapahtuu pääasiallisesti erikseen järjestettävillä seminaareilla. Tähän konseptiin pääset myös osittain tutustumaan Hapkido ja Defendo harjoituksissa.
Defensive Concepts on myös tarjolla yritysryhmille.

DEF CONCEPTS LOGO.png
THAINYRKKEILY

 

Thainyrkkeily on muinaisesta thaimaalaisesta sotataidosta kehittynyt pystyottelulaji. Thainyrkkeily on Thaimaan kansallisurheilulaji ja tärkeä osa maan kulttuurihistoriaa. Vaikka thainyrkkeilyn harjoittelu tähtää ottelemiseen, on lajista kehittynyt myös tehokas kuntoilun ja itsensä kehittämisen muoto. Suomeen aktiivinen thainyrkkeilytoiminta saapui 1990-luvun alussa.

bottom of page