ITSEPUOLUSTUS JA KAMPPAILULAJIT

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to let your users know a little more about you. If you want to delete me just click on me and press delete.​

DEFENDO

 

Defendo on suhteellisen helposti opittava itsepuolustus-, voimankäyttö- ja lähitaistelumenetelmä. Defendo järjestelmänä on mukautettu erityyppisiin väkivaltatilanteisiin, joita tämän päivän yhteiskunnassa esiintyy. Tavoitteemme on kouluttaa ja vahvistaa harjoittelijoita selviytymään itsepuolustustilanteista, jotka sisältävät verbaalista ja/tai fyysistä uhkaa, riippumatta sukupuolesta tai ruumiinrakenteesta.

DEFENDO BLUE

Defendo Blue perustuu Scandinavian Defendoon, mutta siinä missä siviileille koulutettavassa itsepuolustuksessa mahdollisesti irtaannutaan tilanteesta, Defendo Bluessa pyritään ensisijaisesti kontrolloimaan tai ottamaan tilaa voimankäyttövälineen käyttöä varten.

HAPKIDO
 

Hapkidon hienoutena voidaan pitää sitä, että se kattaa kaikki tyypillisimmät itsepuolustustilanteissa tarvittavat elementit kuten lyönnit, potkut, kaadot, heitot, nivellukot, kuristukset, maassa puolustautumisen ja aseuhkavastatekniikat. Tämä tekee lajista hyvin monipuolisen, mikä tekee harjoittelusta mielenkiintoista ja haastavaa. Hapkidoa harjoitellessa myös kunto ja notkeus kehittyvät nopeasti. Hapkido soveltuu hyvin kaiken ikäisille sukupuoleen katsomatta.

SENSHIDO

 

Senshido tunteja järjestetään teema tunteina. Jokainen erillinen teemaharjoitus keskittyy eri väkivalta osa-alueiden harjoitteluun Senshido periaatteiden mukaisesti.
Teematuntien ajankohdat ilmoitamme kotisivuilla www.hmac.fi sekä HMAC FB ryhmissä.

THAINYRKKEILY

 

Thainyrkkeily on muinaisesta thaimaalaisesta sotataidosta kehittynyt pystyottelulaji. Thainyrkkeily on Thaimaan kansallisurheilulaji ja tärkeä osa maan kulttuurihistoriaa. Vaikka thainyrkkeilyn harjoittelu tähtää ottelemiseen, on lajista kehittynyt myös tehokas kuntoilun ja itsensä kehittämisen muoto. Suomeen aktiivinen thainyrkkeilytoiminta saapui 1990-luvun alussa.

UKKOPAINI

 

Ukkopaini tunteja järjestämme teema tunteina. Tunnit ovat nk. matalakynnyksen tunteja jonne on helppo tulla mukaan. Tunneilla harjoitella painitekniikoita nk. flow ideaa noudattaen. Tunnit soveltuvat hyvin harjoiteluun vaihtelua hakeville henkilöille sekä myös itsepuolustuslajien harjoitusten tueksi.
Ylimääräisistä harjoituksista ilmoittamme pää-asiassa HMAC FB ryhmissä.

© 2020 by HMAC