top of page

Kahvakuula

Ohjattua kahvakuulaharjoittelua jo vuodesta 2008!
 

Kahvakuula (girya) on rautainen kuula, jossa on nostokahva. Kuula on oiva väline erittäin tehokkaaseen ja hauskaan kuntoiluun ja kehon lihaksiston ylläpitoon ja kehittämiseen.

Kahvakuulalla tehdään hyvin monipuolisia harjoitteita. Kuulan rakenne ja sillä tehtävät harjoitteet pakottavat käyttämään tehokkaasti isojen lihasryhmien lisäksi myös tärkeitä vartalon pieniä tukilihaksia. Kahvakuula onkin erinomainen väline keskivartalon lihaksiston kehittämiseen. Kahvakuulalla tehtävät perusharjoitteet kuten erilaiset heilautukset ja tempaukset harjaannuttavat lihasten yhteistyötä ja parantavat kehon koordinaatiota ja tasapainoa. Kahvakuulalla harjoittelu nostaa sykkeen korkealle ja sen avulla myös aerobinen kunto paranee.

Miksi harjoitella Kahvakuulalla?
– suuri energiankulutus
– koko keho tekee töitä
– vahvistaa erinomaisesti vatsan ja alaselän lihaksistoa
– parantaa koordinaatiota ja tasapainoa.

 

HMAC:n kahvakuulatunnit ovat tehokkaasti koko kehoa kuormittavia ja niillä on ehdottomasti hikitakuu! Tuntimme sopivat hyvin kaikenkuntoisille ihmisille ja kunto lähtee takuulla nousemaan kaikilla nopeasti harjoittelun myötä! Kahvakuula Circuit on HMAC:in kehittämä kuntoilukonsepti. Konseptissa keskitytään syvien vatsa- ja selkälihasten aktivoimiseen koko tunnin ajan. Core-lihasten aktivoimisajatusmalli on otettu konseptiin Pilates-harjoittelusta.
 

Kahvakuula Circuit Core tunnit ovat ryhmäliikuntatunteja joilla harjoitellaan perusliikkeiden lisäksi erityisesti keskivartalon syviä vatsa- ja selkälihaksia vahvistavia liikkeitä. Kahvakuula Circuit Core tunti on Classic-tunnin tapaan kuntopiirityyppinen tunti, jossa jokainen haastaa itsensä ponnistelemaan parhaansa mukaan aikaa vastaan. Tunnin aluksi opetamme aina treenin aikana tehtävät liikkeet vaiheittain. Vaativimmissa liikkeissä ohjaaja antaa myös helpompia vaihtoehtoja liikkeen suorittamiseen.

Järjestämme myös kahvakuulakoulutusta urheiluseuroille, yrityksille ja yhdistyksille. Katso lisää kurssit yrityksille  https://www.hmac.fi/yritysliikunta!

Tule tutustumaan ja ihastumaan kahvakuulaharjoitteluun kanssamme!

 

IMG_1050
IMG_1072
ellu kahvakuula
kahvakuula tapsa hmac
kahvakuulatunnit helsinki
moonwalking challenge 2017
bottom of page