top of page

Kuntolajit

Tuntivalikoimastamme löytyy kaikille sopivia tunteja kuntasoon ja ikään katsomatta. Valitse omasi, tule testaamaan ja ihastu.

      KAHVAKUULA

 

Kahvakuula (girya) on rautainen kuula, jossa on nostokahva. Kuula on oiva väline erittäin tehokkaaseen ja hauskaan kuntoiluun ja kehon lihaksiston ylläpitoon ja kehittämiseen.
 

KUNTONYRKKEILY

IKuntonyrkkeily on hauska ja vauhdikas laji sekä kunnon kohottamiseen, että kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa käytettävien tekniikoiden harjoittelemiseen. Harjoituksissa ei myöskään unohdeta lihaskuntoharjoittelua

KUNTOTHAINYRKKEILY

 

Kuntothainyrkkeily on hauska ja energinen laji sekä kunnon kohottamiseen, että kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa käytettävien tekniikoiden harjoittelemiseen.

Kuntothai tunnit pohjautuvat lajinomaisiin tekniikkaharjoitteisiin, eli potkuihin, lyönteihin, torjuntoihin, väistöihin ja liikkumiseen. Kuten HMAC:n kuntonyrkkeilytunneilla, myös kuntothainyrkkeilytunneilla tehdään erilaisia lihaskunto- ym. harjoitteita tehokkaan ja kokonaisvaltaisen treenin aikaansaamiseksi. Erona kuntonyrkkeilyyn kuntothainyrkkeilyssä ovat vain potkut, jotka tuovat harjoitteluun hieman lisää haastetta.

PILATES

 

Pilates on klassinen kuntoilumenetelmä, joka vahvistaa erityisesti koko kehon hallinnan kannalta tärkeää keskivartalon lihaksistoa sekä venyttää kireitä lihaksia. Vaikka Pilates-liikkeet eivät näytä kovinkaan haastavilta, niin oikeaan hengitystekniikkaan ja keskivartalonhallintaan keskittyminen tekee liikkeistä erittäin tehokkaita.

nam.png
HMAC JOOGA

HMAC Jooga tunnit pohjautuvat Yin Joogaan. Yin jooga on tyylitään hidas, passiivinen ja meditatiivinen jooga harjoitus, jossa osa eri asennoista eli asanoista tuetaan hyvin hihnoja, jooganlokkeja ja kuminauhoja käyttäen. Yin joogalla vaikutetaan syvällä kehossa oleviin jännityksiin, mutta lihakset pidetään mahdollisimman rentoina koko harjoituksen ajan. Tunti sopii erinomaisesti palautumiseen sekä liikkuvuuden parantamiseen pehmein keinoin.

CROSSTRAINING

HMAC Cross Training tunnilla yhdistellään lihasvoimaa ja kestävyyttä parantavia liikkeitä. Keskeinen osa harjoittelua on lihasten maitahapon sietokyvyn parantaminen eli parempi kunto. Tunnit tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen, tehokkaaseen ja haastavaan kuntoiluun, jossa kestävyys, räjähtävyys, kunto ja lihakset kehittyvät takuuvarmasti! Tunnit sopivat hyvin esimerkiksi kamppailulajeja tukevaksi harjoitteluksi sekä perinteiseen kuntoiluun.

bottom of page