Crosstraining

  • HMAC
  • HMAC YouTube kanava

HMAC Cross Training tunnilla yhdistellään lihasvoimaa ja kestävyyttä parantavia liikkeitä. Keskeinen osa harjoittelua on lihasten maitahapon sietokyvyn parantaminen eli parempi kunto. Tunnit tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen, tehokkaaseen ja haastavaan kuntoiluun, jossa kestävyys, räjähtävyys, kunto ja lihakset kehittyvät takuuvarmasti! Tunnit sopivat hyvin esimerkiksi kamppailulajeja tukevaksi harjoitteluksi sekä perinteiseen kuntoiluun.


Tunnilla käytetään mm. kahvakuulia, hyppynaruja, voimapyöriä, levytankoja, voimakeiloja vetokumeja ja nyrkkeilysäkkejä. Lisäksi tuntiin kuulun omalla kehonpainolla tehväviä liikkeitä kuten esimerkiksi mm. erilaiset hypyt, punnerrukset, istumaannousut ja kyykyt.

 

HMAC Cross Training tunnin kesto on 45-60 min. Tunnin rakenne koostuu alkuverryttelystä, tunnilla tehtävien liikkeiden opettelusta ja varsinaisesta kuntopiiri tyyppisestä osuudesta.

 

Voit tulla tunnille mukaan koska tahansa kuntotasoosi katsomatta. Jokainen tunti sopii varmasti sinulle.
Tuntimme sopivat hyvin kaikenkuntoisille ihmisille ja jokaiselle tulee mahdollisuus todella haastaa itsensä! Kunto lähtee takuulla nousemaan kaikilla nopeasti harjoittelun myötä!

Tule kokeilemaan ja ihastumaan HMAC:n hauskaan ja tehokkaaseen Cross Training -tuntiin, joka saa varmasti hien lentämään!

© 2019 by HMAC