top of page

Crosstraining

  • HMAC
  • HMAC YouTube kanava

HMAC Cross Training tunnilla yhdistellään lihasvoimaa ja kestävyyttä parantavia liikkeitä. Keskeinen osa harjoittelua on lihasten maitahapon sietokyvyn parantaminen eli parempi kunto. Tunnit tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen, tehokkaaseen ja haastavaan kuntoiluun, jossa kestävyys, räjähtävyys, kunto ja lihakset kehittyvät takuuvarmasti! Tunnit sopivat hyvin esimerkiksi kamppailulajeja tukevaksi harjoitteluksi sekä perinteiseen kuntoiluun.


Tunnilla käytetään mm. kahvakuulia, hyppynaruja, voimapyöriä, levytankoja, voimakeiloja vetokumeja ja nyrkkeilysäkkejä. Lisäksi tuntiin kuulun omalla kehonpainolla tehväviä liikkeitä kuten esimerkiksi mm. erilaiset hypyt, punnerrukset, istumaannousut ja kyykyt.

 

HMAC Cross Training tunnin kesto on 45-60 min. Tunnin rakenne koostuu alkuverryttelystä, tunnilla tehtävien liikkeiden opettelusta ja varsinaisesta kuntopiiri tyyppisestä osuudesta.

 

Voit tulla tunnille mukaan koska tahansa kuntotasoosi katsomatta. Jokainen tunti sopii varmasti sinulle.
Tuntimme sopivat hyvin kaikenkuntoisille ihmisille ja jokaiselle tulee mahdollisuus todella haastaa itsensä! Kunto lähtee takuulla nousemaan kaikilla nopeasti harjoittelun myötä!

Tule kokeilemaan ja ihastumaan HMAC:n hauskaan ja tehokkaaseen Cross Training -tuntiin, joka saa varmasti hien lentämään!

IMG_1042
IMG_1041
IMG_1039
IMG_1030
IMG_1050
IMG_1072
kahvakuula helsinki
IMG_1030
IMG_1050
IMG_1072
kahvakuula helsinki
ellu kahvakuula
kahvakuula tapsa cut
kuntoilu_etusivu_pieni
bottom of page