top of page

Kuntonyrkkeily

on hauska ja vauhdikas laji sekä kunnon kohottamiseen että kamppailu- ja itsepuolustuslajeissa käytettävien tekniikoiden harjoittelemiseen.
 

Kuntonyrkkeilytunnit pohjautuvat lajinomaisiin tekniikkaharjoitteisiin, eli lyönteihin, torjuntoihin, väistöihin ja liikkumiseen. Lisäksi HMAC:n kuntonyrkkeilytunneilla tehdään erilaisia lihaskunto- ym. harjoitteita tehokkaan ja kokonaisvaltaisen treenin aikaansaamiseksi. Kuntoilumuotona laji on erittäin monipuolinen kuormittaen tehokkaasti koko liikuntaelimistöä.
 

Näkyvin ero kuntonyrkkeilyn ja kilpanyrkkeilyn välillä on, että kuntonyrkkeilyn harrastaminen ei tähtää ottelemiseen, vaan vastustajina ovat salin kaikki muut lyöntivälineet kuten säkit, tyynyt ja pistehanskat. Laji sopii siis erittäin hyvin kaikille vauhdikkaasta kuntoilusta pitäville! Erityisesti kuntonyrkkeilyä voi suositella esimerkiksi istumatyöntekijöille, jotka kärsivät niska- ja hartiaseudun jäykkyydestä ja kiputiloista, sillä välineisiin lyöminen rentouttaa ja kehittää erityisesti yläselän lihaksistoa.

HMAC:n kuntonyrkkeilytunneilla opit nyrkkeilytekniikkaa ja varmasti myös kuntosi kohenee. Meillä harjoittellaan tosissaan, mutta aina hymy huulilla. 
Tesitunti on maksuton ja voit tulla kokeilemaan ilman sitoutumista. Mitään varusteita et tarvitse alkuun. Saat meiltä tarvittaessa hanskat käyttöösi tunnille. Jos haluat hankkia omat hanskat niin saat ne suoraan salilta edullisesti verkkokaupan hinnalla:  https://www.holtz.fi/fi/tuoteryhma/nyrkkeilyhanskat

Miksi harrastaa kuntonyrkkeilyä?
– monipuolista liikuntaa kuormittaen koko liikuntaelimistöä
– tehokasta energian kulutuksen kannalta
– haastavaa, koska laji edellyttää perustekniikan hallintaa
– rentouttavaa toimintaa poistaen liiallista painetta luonnollisella tavalla
– lyöminen ehkäisee niska-, hartia- ja selkäkipuja.

 

Tule iskemään itsesi kuntoon energisille tunneille, kuntonyrkkeilyn voi aloittaa koska tahansa!
 

ellu box cut
IMG_9440
IMG_9444
IMG_9423
IMG_9459
bottom of page