top of page

JunnuThai

JunnuThai treenit jatkuvat jälleen. Mukaan pääsee helposti myös uudet harrastajat joten aloittaminen on helppoa.
Ilmoittautumaan mukaan JunnuThai ryhmään pääse täältä: https://www.hmac.fi/events/junnuthai-syksy-2023

Harjoitukset ovat kevätkaudella 2024 sunnuntaisin klo 1630.17.30 ja tiistaisin klo 16.00-17.00. Talvilomaviikolla 8 ei ole JunnuThai ryhmällä harjoituksia.

Thainyrkkeily on pystykamppailulaji, joka on Thaimaan kansallisurheilulaji ja tärkeä osa maan kulttuurihistoriaa. Lajiin kuuluvat lyönnit potkut sekä Thai-pystypaini eli clinch. Lajin harjoittelu kehittää erinomaisesti kuntoa, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. 

Junioreiden harjoittelu pohjautuu Thainyrkkeilyyn, mutta JunnuThai tunneilla ei sparrata eikä otella. Harjoittelu siis koostuu lajinomaisista harjoitteista lisättynä ketteryys ja lihaskuntoharjoittein. erilaisia pelejä ja leikkejä ei näillä tunneilla myöskään unohdeta.  Tunneilla korostetaan hyviä käytöstapoja sekä toisten huomioon ottamista. Kurinalainen ja säännöllinen harjoittelu auttaa harrastajia kehittymään Thainyrkkeilyssä sekä myös muilla elämän osa-alueilla.

JunnuThai on suunnattu noin. 8-14 vuotiaille nuorille. Ikärajat ovat siis suosituksia.  Harrastajan taitojen ja fysiikan kehittyessä sekä iän karttuessa siirrytään mukaan harrastajien perusryhmään. 

Kausimaksu (9.1-13.6.2024) JunnuThaissa on 285eur. Samalla maksulla voi käydä myös lasten ja nuorten Hapkido ryhmien harjoituksissa.
 

Varaa paikka ryhmästä, ota mukaan t-paita, verkkarit, vesipullo sekä rutkasti iloista mieltä ja suuntaa HMAC:lle!
Alkuun ei siis tarvitse mitään varusteita. Harrastuksen jatkuessa on kuitenkin hyvä hankkia omat suojavarusteet, niitä voi hankkia edullisesti salilta paikan päältä.Lisätietoa:  info@hmac.fi tai  045-1125275 (WHATSSAPP tai puhelin)
 

bottom of page