top of page
  • Writer's pictureTapio

Uudet kurssit 2021 ja aikataulut
Näin uuden vuoden alussa on hyvä jälleen aloittaa uusi harrastus! Tammikuussa starttaavat HMAC:n peruskurssit Defendossa (19.1. alkaen) ja Thainyrkkeilyssä (26.1. alkaen), joiden lisäksi lauantaina 23.1. järjestetään suosittu Kuntonyrkkeilyn ja Kuntothain intensiivikurssi. Otamme uusia jäseniä mukaan harjoittelemaa tammi-helmikuun ajan rajoitetusti. Muistutamme myös että ulkopuolisten henkilöiden oleskelu ei tänä aikana ole keskuksessamme sallittua.

Kaikki tulevat kurssit ja tapahtumat löydät tapahtumat osiosta: https://www.hmac.fi/tapahtumat Kursseilla on paikkoja rajoitetusta joten varaathan paikkasi ajoissa!

Lasten- ja nuorten Hapkidon kevätkausi alkaa sunnuntaina 10.1.2020 ja ryhmiin mahtuu uusiakin treenaajia mukaan! Kaudella 2020 Hapkido-Juniorit jaetaan kahteen ryhmään iän ja kokemustason perusteella. Nuorten Hapkido ryhmä (noin 9-14v) sekä Lasten Hapkido (noin 6-9v) aloittaa 10.1.2020. Torstaina Nuorten ryhmän harjoitukset klo 16 alkaen ja lasten ryhmän harjoitukset klo 17 alkaen. Kokeilijat ovat lämpimästi tervetuleita tuolloin mukaan! Vallitsevan tilanteen vuoksi paikkoja on rajoitetusti. Pyydämme siis kaikkia ilmoittautumaan etukäteen.Myös uusi aikataulu on julkaistu sivuillamme https://www.hmac.fi/aikataulu Ajat ovat siis samat kuin syksyllä. Harjoitusaikoihin/sisältöön saattaa tulla vielä pieniä muutoksia kevään 2021 aikana,

Otathan meihin yhteyttä mikäli sinulla on jotakin kysyttävää:

info (at) hmac.fi tai 0451125275


Tervetuloa mukaan harjoittelemaan reilun ja lämminhenkisen porukan kanssa!


HMAC-tiimi

202 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page