top of page

la 14. syysk.

|

Helsinki

Kahvakuulailun starttikurssi 14.9.2024

Kahvakuulailu, mitä parhain kuntoilumuoto. Sopii erinomaisesti kaikille oman kunnon huolehtimisesta kiinnostuneille. Voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Kaloritkin saa kyytiä!

Kahvakuulailun starttikurssi 14.9.2024
Kahvakuulailun starttikurssi 14.9.2024

Paikka & aika

14. syysk. 2024 klo 13.00 – 16.00

Helsinki, Maatullinaukio 2, 00750 Helsinki, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Kahvakuulailu.

Mitä mainioin kuntoilu ja voimaharjoittelumuoto. Helppo, tehokas ja yksinkertainen tapa lisätä haastetta omaan harjoitteluun.

Kahvakuula harjoittelu sopii aloittelijalle sekä kokeenemmalle kuntoilijalle erittäin hyvin. Jokainen voi haastaa itseään omalla tasolla.

Kahvakuulaharjoittelu vahvistaa luustoa sekä parantaa liikkuvuutta.. Myös energiankulutus on korkea. Harjoittelussa tärkeää on oikean tekniikan oppiminen, jotta lihasten kyky työskennellä tehokkaasti helpottuu.

Lauantaina 14.9.2024 järjestetään HMAC:llä intensiivikurssi, jossa opitaan kahvakuulailun perusteita.

Kurssi soveltuu hyvin täysin kokemattomille kuulailijoille sekä niille, jotka haluavat hioa tekniikkansa kuntoon ja saada kaiken hyödyn irti kahvakuula treenistä. Kurssi sopii hyvin myös kuntoilijoille, kamppailijoille sekä muille urheilijoille, jotka hakevat ideoita oheisharjoitteluun!

Kurssilla käydään läpi HMAC:n kahvakuulatunneilta tuttuja classic- ja coreliikkeitä, joten sen jälkeen treenaamista ohjatuilla kahvakuulatunneillamme on helppo jatkaa.

Kurssin kesto taukoineen on 3 h. Mukaan tarvitset sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet, vesipullon, hikipyyhkeen sekä pientä evästä, jottei energia lopu kesken.

Kurssin hinta on 30 eur/henkilö tai 50 eur/ 2 henkilöä.

Kurssi sisältää myös ma ja to ohjatut kahvakuulaharjoitukset 16-30.9.2024 (5 harjoitusta) välisen ajan.

Kurssi sisältyy HMAC Gold harjoituskorttien hintaan. Joten jos sinulla on jo voimasaoleva jäsenyys on tämä kurssi sinulle täysin maksuton.

Ilmoittautumiset tämän tapahtuman kautta.

Paikkoja kurssilla on uusille harrastajille max 10 kpl.  Joten varaathan paikkasi pian. Jos et jostain syystä pääsekkään tulemaan ilmoitathan siitä meille niin vapautetaan paikka mahdollisesti jonossa olevalle henkillölle.

Suositusikä kurssille on min 15 vuotta.

Minimäärä osallistujia kurssin toteutumiselle on 4kpl.

Lisätietoa: hmactiimi@gmail.com tai 0451125275 (whatsapp tai puhelin).

HMAC on kahvakuula harjoittelun edelläkävijä suomessa. Ohjattuja kahvakuula tunteja jo vuodesta 2007!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page