top of page

la 14. maalisk.

|

HMAC

Teräase uhka 3

Seminaarilla keskitytään erilaisiin todenmukaisiin teräase uhkiin ja hyökkäyksiin. Tilanteissa hyödynnetään psykologiaa ja taktisia ratkaisumalleja. Tehtävät harjoitteet eivät siis ole pelkästään yksittäisiä tekniikoita vaan pyrimme löytämään luonnollisen vasteen eri tilanteisiin. Kaikki harjoitteet

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Teräase uhka 3
Teräase uhka 3

Paikka & aika

14. maalisk. 2020 klo 17.30 – 20.00

HMAC, Maatullinaukio 2, 00750 Helsinki, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

 TERÄASE UHKA 3

HMAC järjestää teräase uhka 3 seminaarin joka on avoin kaikille Kwan Nyom Hapkido harrastajille. Lisäksi edellytämme kaikilta osallistujilta että Teräaseuhka 1-2 osiot on suoritettu 2018 tai sen jälkeen.

Seminaarin ohjelma mm: - ensimmäisen osion kertaus - teräaseuhka tilanteet - teräase hyökkäykset - skenaario harjoitteet

Seminaarilla keskitytään erilaisiin todenmukaisiin teräase uhkiin ja hyökkäyksiin. Tilanteissa hyödynnetään psykologiaa ja taktisia ratkaisumalleja. Tehtävät harjoitteet eivät siis ole pelkästään yksittäisiä tekniikoita vaan pyrimme löytämään luonnollisen vasteen eri tilanteisiin. Kaikki harjoitteet pohjautuvat Kwan Nyom Hapkido perusharjoitteisiin. Joten harjoittelu on jatkoa peruskonsepteille.

Tässä osiossa tehdään harjoitteita eri olosuhteissa mm. hämärässä, pienessä tilassa jne. Tässä osiossa siis keskitytään enemmän  skenaario harjoitteisiin kuin perustekniikoihin.

Aikataulu klo 17.30-20.00 Sisältää lyhyitä taukoja

Varustus Normaali harjoitusasu. Ota mukaan myös alasuojat ja kyynärvarsi tai säärisuojat. Paikan päällä on myynnissä ( 25eur) kaksipuoleisia kyynärvarsisuojia jotka soveltuvat hyvin mm. iskujen torjumiseen aseharjoitteissa.

Kouluttaja: Tapio Erholtz, HMAC Hinta 20 eur

Maksut paikanpäällä

Lisätietoa: info@hmac.fi tai 045-1125275

Tervetuloa harjoittelemaan itsepuolustusta!

HMAC www.hmac.fi 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page