top of page
  • Writer's pictureTapio

Salivaraukset sähköisesti

Sähköinen salinvarausjärjestelmä on nyt käytössä. Rekisteröidy osoitteessa: https://www.hmac.fi/salivaraus Kun olemme hyväksyneet rekisteröitymisesi lähetämme sinulle vielä erikseen kutsun HMAC sovellukseen jonka kautta pääset varaamaan tilan yksityiskäyttöön. Varauksen voi tehdä myös kirjautumalla selaimella ylläolevan linkin kautta varausjärjestelmään. Varauksia voivat tehdä jäsenet joilla on voimassa oleva HMAC Gold kortti (magneettikortti jos on aikaa ladattuna). Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti keskuksemme tilat ovat osittain auki yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluville yksityisvarauksille. Eli HMAC:n jäsenillä on mahdollisuus varata yksityis/perhevuoroja. Treeniaika yhdellä varauksella on max. 1h. Huom! sinulla voi olla voimassa max kolme varausta kerrallaan.


Varauksella saat varatun tilan omaan käyttöösi. Voit varata erikseen kahta erillistä noin 100m2 harjoitustilaa. Lisäksi voimailuhuone on myös varattavissa erikseen. Liikkuminen tilojen välillä ei ole sallittua. Yksityisvarauksella voit siis tulla harjoittelemaan perheen tai kaverin kanssa. Muita ulko-puolisia henkilöitä ei saa tulla paikalle.
Lasten- ja nuorten toiminta jatkuu edelleen normaalisti. Lasten ja nuorten liikunta(v. 2003 tai myöhemmin syntyneet) voi siis toimia normaalisti. Tällä hetkellä lapsille ja nuorille tarjoamme tunteja Hapkidossa ja Thainyrkkeilyssä. Harjoitusajat voi tarkistaa täältä: https://www.hmac.fi/aikataulu Myös kilpailulisenssin omaavat urheilijat voivat harjoitella normaalisti. Nykyisen tiedon mukaan pääsemme taas normaalien aikataulujen pariin 25.1.2022 alkaen kaikissa ryhmissä.


HMAC-tiimi

117 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page