top of page
  • Writer's pictureTapio

Harjoitukset 30.3 - 5.4.2020

TIEDOTE


Koronavirus COVID-19 leviäminen huolettaa monia ja viruksesta on herännyt paljon keskustelua. Seuraamme HMAC:llä tiiviisti tilannetta sekä viranomaisten määräyksiä.

Epidemian hidastamiseksi olemme päättäneet, että toistaiseksi emme järjestä kontakti- tai kuntoilutunteja, joissa ollaan kosketuksissa toiseen harrastajaan. Poikkeusaikoina on tarjolla mm. jooga-, kahvakuula-, crosstraining ja kehonhuoltotunteja kaikille harrastajille. Muiden ylimääräisten tuntien aikataulut ilmoitamme mahdollisimman pian. Omatoiminen harjoittelu on tänä aikana mahdollista normaalisti magneettikorteilla. Tällä hetkellä arviomme on että pääsemme palaamaan normaali harjoitteluun heti pääsiäsen jälkeen 14.4.


Tuntien osallistujamäärää emme lähde erikseen rajoittamaan. HMAC keskittyy muutenkin pienryhmäharjoitteluun, joten emme koe ryhmien pienentämisen enää vaikuttavan asiaan. Vallitsevan tilanteen vuoksi lasten- ja nuorten Hapkido-tunnit ovat kokonaan tauolla. Lasten- ja nuorten tunnit jatkuvat normaalisti 16.4 ellemme erikseen muuta ilmoita. Lasten- ja nuorten Hapkido kausi vastaavasti pidennetään kesäkuulle.


Puhdistamme ja desinfioimme päivittäin kosketuspinnat, kuten pöydät, penkit, valokatkaisimet ovenkahvat jne... Myös muut tilamme puhdistetaan mahdollisimman usein. WC- ja suihkutiloissa on saippuaa sekä käsipyyhepapereita. Lisäksi vastaanoton pöydällä on saatavilla käsidesiä.


Haluamme myös muistuttaa kaikkia harrastajia yksinkertaisista keinoista estää koronaviruksen sekä muiden tartuntatautien leviämistä:


1. Jos tunnet olevasi tulossa kipeäksi tai olet jo sairas, ethän tule tunnille.


2. Mikäli olet matkustanut riskialueilla tai olet ollut kontaktissa tai läheisissä tekemisissä

tartunnan saaneeseen, ethän tule tunneille vähintään kahteen(2) viikkoon.


3. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese käsiä vedellä ja saippualla huolellisesti. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.


4. Huolehdithan, että treenivarusteesi ja vaatteesi ovat puhtaat. Mm. hanskat kannattaa pyyhkiä kostealla kankaalla, jossa on tilkka desinfiovaa pesuainetta mukana. Harjoitusvaatteet ja puvut kannattaa pestä ja kuivata huolellisesti jokaisen harjoituksen jälkeen.


5. Suojaa suusi, jos yskit tai aivastat tunnilla. Käytä esimerkiksi käsipaperia tai hihan yläosaa.


Pyrimme tekemään kaikkemme, että harjoitusympäristösi pysyy puhtaana ja viihtyisänä.
HMAC -tiimi


AIKATAULUT 30.3-5.4.2020

MA 30.3 klo 18.15-19.10 Kahvakuula


Ti 31.3 klo 17.00-18.00 Lyöntiklinikka, lyöntien perustekniikkaa yksilöharjoitteina klo 19.00-20.00 Crosstraining

klo 20.00-21.00 Jooga


To 2.4 klo 17.00-18.00 Defendo, luento (kaikki tasot tervetulleita) klo 18.10-19.00 Kahvakuula


Pe 3.4

klo 18.10-19.10 Yin Jooga Lisää tunteja on mahdollisesti tulossa kysynnän mukaan!82 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vappu tauko

Comments


bottom of page