top of page
  • Writer's pictureTapio

Tiedote 10.1.2022
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä jatketaan ajalle 11 - 24.1.2022. Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti keskuksemme tilat ovat osittain auki yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluville yksityisvarauksille. Eli HMAC:n jäsenillä on mahdollisuus varata yksityis/perhevuoroja. Treeniaika yhdellä varauksella on max. 1h 30min. Emme ota tällä hetkellä uusia jäseniä joten uusien jäsenien ei ole mahdollista varata vuoroja.

Varauksella saat varatun tilan omaan käyttöösi. Käytössä on kaksi noin 100m2 harjoitustilaa. Liikkuminen tilojen välillä ei ole sallittua. Varaa oma vuorosi lähettämällä whatsapp viesti numeroon 045-1125275 Viestin sisältö: Nimi pvm Toivottu kellonaika Vahvistamme sitten varauksesi mahdollisimman pian. Huom! Yksi varaus kerrallaan. Yksityisvarauksella voit siis tulla harjoittelemaan perheen tai kaverin kanssa. Muita ulko-puolisia henkilöitä ei saa tulla paikalle.


Lasten- ja nuorten toiminta (Hapkido) jatkuu normaalisti 9.1.2022 alkaen. Lasten ja nuorten liikunta(v. 2003 tai myöhemmin syntyneet) voi siis toimia normaalisti. Myös kilpailulisenssin omaavat urheilijat voivat harjoitella normaalisti. Näillä näkymin päästään taas normaalien aikataulujen pariin 25.1.2022 alkaen kaikissa ryhmissä. HMAC-tiimi hmactiimi@gmail.com 0451125275

73 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page