top of page
  • Writer's pictureTapio

Tiedote 22.1.2022


Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 21.1.2022 päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella voimassa olevaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä jatketaan 7.2.2022 asti. Joten ei ihan vieläkään päästä normalisoitumaan harjoitusaikojen ja treenien puitteissa. Muistutamme että vuonna 2003 tai myöhemmin syntyneille on ohjattuja treenejä tarjolla (Hapkido ja Thainyrkkeily). Harjoittelemaan kuitenkin pääset tekemällä ykstyisvarauksen salille. Alla vielä ohjeet kertauksen vuoksi: Rekisteröidy osoitteessa: https://www.hmac.fi/salivaraus Kun olemme hyväksyneet rekisteröitymisesi lähetämme sinulle vielä erikseen kutsun HMAC sovellukseen jonka kautta pääset varaamaan tilan yksityiskäyttöön. Varauksen voi tehdä myös kirjautumalla selaimella ylläolevan linkin kautta varausjärjestelmään. Varauksia voivat tehdä jäsenet joilla on voimassa oleva HMAC Gold kortti (magneettikortti jos on aikaa ladattuna). Etelä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti keskuksemme tilat ovat osittain auki yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluville yksityisvarauksille. Eli HMAC:n jäsenillä on mahdollisuus varata yksityis/perhevuoroja. Treeniaika yhdellä varauksella on max. 1h. Huom! sinulla voi olla voimassa max kolme varausta kerrallaan.


Varauksella saat varatun tilan omaan käyttöösi. Voit varata erikseen kahta erillistä noin 100m2 harjoitustilaa. Lisäksi voimailuhuone on myös varattavissa erikseen. Liikkuminen tilojen välillä ei ole sallittua. Yksityisvarauksella voit siis tulla harjoittelemaan perheen tai kavereiden kanssa. Muita ulko-puolisia henkilöitä ei saa tulla paikalle.


Nykyisen tiedon mukaan pääsemme taas normaalien aikataulujen pariin 8.2.2022 alkaen kaikissa ryhmissä.

Olemme enemmän kuin pahoillamme tästä ettemme pysty tarjoamaan palveluitamme normaalisti! Suuret kiitokset kaikille jotka olette mukana!


HMAC-tiimi


155 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vappu tauko

Comments


bottom of page