top of page
  • Writer's pictureTapio

Tiedote 25.1.2021

Hei,


ohessa toimintaohjeita kaikille harrastajille ja ohjaajille näinä poikkeuksellisina aikoina.

Tällä hetkellä uusia jäseniä pääsee mukaan rajoitetusti. Olethan aina ensin yhteydessä meihin ennenkuin tulet testitunnille, info@hmac.fi tai 045-1125275. Nuorten Hapkido ryhmään emme ota enään uusia harrastajia kevään 2021 aikana. Lasten ryhmässä n.6-9 vuotiaat on kaksi paikkaa vapaana.

Ulko-puolisten oleskelu salilla on nyt toistaiseksi kielletty aikuisten treenien aikana. Eli kaverit, sukulaiset jne. eivät voi tulla sisätiloihin ollenkaan. Juniori treenien aikana pyydämme myös vanhempia poistumaan paikalta treenien aikana mikäli mahdollista.


Perjantain Hot-Yin-Yoga tunti pidetään normaali Yin Yoga tuntina. Eli koko tila on käytössä joogalle eikä tunnilla ole erikseen lämmitystä. Ilmoitamme vielä erikseen kun palaamme +30 lämpöihin.


Harjoituksissa joissa tehdään pariharjoitteita pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan aina sama pari tai pienryhmä(3-4 henkilöä) joiden kanssa eri harjoitteet tehdään.

Muistathan pitää luonnollista suomalaista etäisyyttä myös muissa tilanteissa toisiin ihmisiin.


Mikäli voit niin pyydämme että pukeutuisit valmiiksi harjoitusasuun. Näin vältetään pukuhuoneiden käyttöä ja ylimääräistä oleskelua siellä.


Jos sinulla on mitään flunssan oireita ethän tule silloin harjoittelemaan.


Huolehdithan erityisen hyvin hygieniastasi. Pese kädet ennen, jälkeen ja vaikka treenien välissäkin.

Keskuksessamme on käytössä runsaasti käsidesiä. Suosittelemme myös maskin käyttöä harjoituksissa mahdollisuuksien mukaan.


HMAC on aina keskittynyt pienryhmäharjoitteluun joten olemme siinä mielessä hyvässä tilanteessa ettei ryhmäkokoja tarvitse lähteä erikseen pienentämään. Joten kun maalaisjärjellä toimitaan niin varmasti sillä päästään pitkälle myös näin pandemia aikana.


Ja muistathan että magneettikorteilla pääsee treenaamaan oikeastaan koska tahansa. Kannattaa siis hyödyntää myös omatoimista harjoittelua.


Oikein upeita treenihetkiä teille kaikille!40 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page