top of page
  • Writer's pictureTapio

Tiedote 27.10.2020

Päivitetty: 16. marrask. 2020

Hei,


ohessa toimintaohjeita kaikille harrastajille ja ohjaajille näinä poikkeuksellisina aikoina.


  1. 30.10.2020 alkaen emme ota uusia jäseniä mukaan harjoittelemaan. Eli tutustumistunnille EI VOI tulla. Myöskään harjoittelu kertamaksulla ei ole poikkeusaikana mahdollista. Tämä poikkeusjärjestely voimassa 15.12.2020 saakka tai kunnes toisin ilmoitetaan. Vanhat jäsenet voivat toki aina päivittää itselleen uuden kuukausi tai 10 kortin.


Ulko-puolisten oleskelu salilla on nyt toistaiseksi kielletty aikuisten treenien aikana. Eli kaverit, sukulaiset jne. eivät voi tulla sisätiloihin ollenkaan. Juniori treenien aikana pyydämme myös vanhempia poistumaan paikalta treenien aikana mikäli mahdollista.


Perjantain Hot-Yin-Yoga tunti pidetään normaali Yin Yoga tuntina. Eli koko tila on käytössä joogalle eikä tunnilla ole erikseen lämmitystä. Ilmoitamme vielä erikseen kun palaamme +30 lämpöihin.


Harjoituksissa joissa tehdään pariharjoitteita pyritään pitämään mahdollisuuksien mukaan aina sama pari tai pienryhmä(3-4 henkilöä) joiden kanssa eri harjoitteet tehdään.

Muistathan pitää luonnollista suomalaista etäisyyttä myös muissa tilanteissa toisiin ihmisiin.


Mikäli voit niin pyydämme että pukeutuisit valmiiksi harjoitusasuun. Näin vältetään pukuhuoneiden käyttöä ja ylimääräistä oleskelua siellä.


Jos sinulla on mitään flunssan oireita ethän tule silloin harjoittelemaan.


Huolehdithan erityisen hyvin hygieniastasi. Pese kädet ennen, jälkeen ja vaikka treenien välissäkin.

Keskuksessamme on käytössä runsaasti käsidesiä. Suosittelemme myös maskin käyttöä harjoituksissa mahdollisuuksien mukaan.


Seuraavat peruskurssit on suunniteltu aloitettavaksi tammikuussa 2021.

HMAC on aina keskittynyt pienryhmäharjoitteluun joten olemme siinä mielessä hyvässä tilanteessa ettei ryhmäkokoja tarvitse lähteä erikseen pienentämään. Joten kun maalaisjärjellä toimitaan niin varmasti sillä päästään pitkälle myös näin pandemia aikana.


Ja muistathan että magneettikorteilla pääsee treenaamaan oikeastaan koska tahansa. Kannattaa siis hyödyntää myös omatoimista harjoittelua.


Oikein upeita treenihetkiä teille kaikille!268 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page