top of page
  • Writer's pictureTapio

Treenit jatkuvat 29.4.2021

Päivitetty: 25. toukok. 2021
TIEDOTE JA TOIMINTAOHJEET 25.4.2021

Aluehallintovirastolta on tullut uusia ohjeistuksia korona pandemian suhteen. Harjoitukset siis jatkuvat sovelletusti 29.4.2021 alkaen. PIENRYHMÄHARJOITTELU Harjoittelu tapahtuu edelleen pienryhmissä, max 10 henkilöä. Ryhmiä saatetaan jakaa jotta ryhmäkoot pysyvät aina maltillisena. Turvaväleihin, hygieniaan ja ilmanvaihtoon kiinnitetään nyt erityistä huomiota. Muistathan pitää luonnollista suomalaista etäisyyttä myös muissa tilanteissa toisiin ihmisiin.

UUDET HARRASTAJAT Tällä hetkellä emme ota ollenkaan uusia harrastajia mukaan. Myöskään Nuorten ja Lasten Hapkido ryhmiin emme ota enää uusia harrastajia mukaan kevään 2021 aikana. Koitetaan siis selvitä pienellä porukalla yhdessä turvallisesti pahimman yli. Näillä näkymin voimme ottaa uusia harrastajia mukaan taas kesäkuun 2021 puolessa välissä.


SISÄTILOISSA OLESKELU Kaikkien ulko-puolisten henkilöiden oleskelu salilla on nyt toistaiseksi kokonaan kielletty. Vain siis harjoittelu-oikeuden omaavat henkilöt ja ohjaajat saavat oleskella keskuksen tiloissa.


PUKEUTUMISTILAT Mikäli voit niin pyydämme että pukeutuisit valmiiksi harjoitusasuun. Näin vältetään pukuhuoneiden käyttöä ja ylimääräistä oleskelua siellä. Jos sinulla on mitään flunssan oireita tai vähäinenkin tunne että olet tulossa kipeäksi niin ethän tule silloin harjoittelemaan. Huolehdithan erityisen hyvin hygieniastasi. Pese kädet ennen, jälkeen ja vaikka treenien välissäkin.

Keskuksessamme on käytössä runsaasti käsidesiä. Käsidesiä et voi olla huomaamatta, pulloja on jaettu pukuhuoneisiin, eteiseen ja useampi salin puolelle. Suosittelemme myös maskin käyttöä yleisissä tiloissa sekä harjoituksissa mahdollisuuksien mukaan.

HMAC on aina keskittynyt pienryhmäharjoitteluun joten olemme siinä mielessä hyvässä tilanteessa ettei ryhmäkokoja tarvitse lähteä erikseen pienentämään. Joten kun maalaisjärjellä toimitaan niin varmasti sillä päästään pitkälle myös näin pandemia aikana. Ja muistathan että magneettikorteilla pääsee treenaamaan oikeastaan koska tahansa. Kannattaa siis hyödyntää myös omatoimista harjoittelua. Oikein upeita treenihetkiä teille kaikille! HMAC- tiimi

169 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page