top of page
  • Writer's pictureTapio

Syksyn kurssit alkavat

Päivitetty: 22. elok. 2018

Nyt on aloittaminen helppoa. Syksyllä alkaa useita perus- ja starttikursseja. Kuntoilemaan pääset helposti myös suoraan tunneillemme.


Listaamme tähän postiin syksyn alkavat perus- ja starttikurssit sitä mukaan kun niitä saadaan vahvistettua.

Ilmoittaudu ajoissa mukaan. Kaikilla kursseilla paikkoja on rajoitetusti.


Peruskurssit 2018

Thainyrkkeily 2.9 alkaen https://www.hmac.fi/events/thainyrkkeilyn-peruskurssi-syksy-2018

Defendo 4.9 alkaen https://www.hmac.fi/events/syksy-2018-defendo-peruskurssi

Hapkido 13.9 alkaen https://www.hmac.fi/events/hapkido-perusteet-kurssi Starttikurssit Kuntonyrkkeily ja kuntopotkunyrkkeily https://www.hmac.fi/events/kuntonyrkkeilyn-ja-kuntopotkunyrkkeilyn-starttikurssi


HMAC:n Hapkido-junioreiden (1.-luokkalaisista ylöspäin) syyskausi aloitetaan jälleen torstaina 16.8.2018 (ylemmät vyöt voivat tulla toki mukaan jo maanantaina 13.8.2018)ja Muksu-Hapkidon (n. 5-7-vuotiaat)sunnuntaina 2.9.2018.


Junioreiden torstain treenit ovat tuttuun aikaan: Jatketaan alkusyksy viime kaudelta tutulla ryhmäjaolla, eli ylemmät vyöt (keltaoranssista ylöspäin) ja kaikki nelosluokkalaisista ylöspäin voivat tulla treenaamaan torstaina klo 16-17 ja 1.-3. luokkalaiset klo 17-18. Mikäli aikatauluissa on hankaluuksia, toisen ryhmän treeneihin osallistumisesta voi neuvotella erikseen!

Sunnuntain treeniajat muuttuvat hiukan, eli jatkossa Muksu-Hapkido on sunnuntaisin klo 14-15 ja Junioreiden treenit klo 15-16. Maanantaisin aikuisten kanssa treenaamaan ovat tervetulleita ne jotka saavat ohjaajilta luvan siihen.


Jäikö kysyttävää? Ota meihin yhteyttä niin vastaamme mielellämme kysymyksiinne:

https://www.hmac.fi/sign_up471 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page